Blog By Partanen Palkansaajan ajatuksia

AY-aktiivin uudenvuoden lupaus

Lupaan tulevana vuonna ammattiyhdistysaktiivin ja eduskuntavaaliehdokkaan roolissa pyrkiä kaikin tavoin parantamaan entisten, tulevien ja nykyisten palkansaajien asemaa Suomessa.

Tätä työtä teen yhteiskunnallisen ammattiyhdistysaktiivin roolissa SAK:n Kokkolan seudun paikallisjärjestön ja Pohjanmaan aluetoimikunnan puheenjohtajan roolissa puhumalla kolmikannan säilyttämisen puolesta ja tulevien eduskuntavaalien kohtalokkaan tärkeästä merkityksestä sille.

Tätä työtä teen suuren työpaikan Teollisuusliittolaisena pääluottamusmiehenä kertomalla edustamilleni työntekijöille tästä asiasta ja vaikuttamalla oman liittoni valtuuston kautta myös liiton päätöksiin eduskuntavaaleja koskien.

Tulevat palkansaajat ansaitsevat paremman työelämän turvan, nykyisten palkansaajien palkalliset edut tulee säilyttää, ja jo palvelleiden palkansaajien eläkkeet tulee turvata. Tätä minä teen eduskuntavaaliehdokkaana tulevissa eduskuntavaaleissa.

Tätä työtä kuitenkaan voi kukaan tehdä yksin. Tarvitsenkin juuri sinun apuasi näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Tule mukaan turvaamaan tulevien-, nykyisten- ja entisten palkansaajien ansiotaso http://petripartanen.fi/tule-petrin-tiimiin/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Jos lupaisit lopettaa ay-liikkeen työntekijöiden ja pomojen omanedun tavoittelun sekä duunarin selästä kuppauksen, niin se olisi jotain.
Esimerkiksi vuoden takaiset jp muutenkin jättimäisten palkkojen korotukset perutaan. Erilaiset hallituspaikat asiantuntijoille eikä liittojen pomojen rahapusseja paisuttamaan. Lisäksi olisi oikeasti voinut estää työttömyyskorvausten leikkauksen eikä esittää sellaista arvotonta teatteria. Terveisiä telakalta pernosta.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Hyvä kommentti tähän blogiin!

Käyttäjän hoikanpoika kuva
Ari Mikkola

Eikä sanaakaan työttömien asemasta eikä ennenkaikkea työllisyyden lisäämisestä.
Surullista mutta rehellistä. Ay-liike on vakituisessa, kokoaikaisessa työssäkäyvien etujen ajamiseen keskittyvä liike jolle työtön ei merkitse mitään. Työtön voi työllistyä eri liiton töihin tai jopa yrittäjäksi mutta ennenkaikkea työttömät kilpailevat samoista vähenevistä vakityöpaikoista jo vakityössä olevien kanssa. Eli työtön on ay-liiton työssäkäyvän jäsenen vihollinen.
Kaikki keinot jotka helpottaisivat työttömän työllistymistä heikentävät työssäkäyvän asemaa.
Siksi liitot eivät aja työllistämistä edistäviä toimia eivätkä puhu työttömistä.
Tietenkin liitot tarvitsevat työttömiä myös pelotteeksi että työssäkäyvät maksavat liiton maksut koska jos työttömyys olisi tosi pientä niin moni ei liiton jäsenyyttä kokisi tarvitsevansa ja työntekijän asema olisi huomattavasti parempi suhteessa työnantajaan.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Vieroksun yhdenasian liikkeitä ja puolueita kuin myös yhdenasian ajajia puolueiden sisällä. Eläkeläisenä vieroksuisin myös Eläkeläisten Puoluetta jos sellainen olisi äänestettävissä..

Toimituksen poiminnat